lørdag 14. mars 2009

Nytt forsøk:-)

Da prøver jeg igjen...

Som sagt så har jeg vært i Bergen hos Monica og Frank Skjerping og hentet hjem Bissie i dag:-)

Jeg satte meg på flyet fra Torp med mange sommerfugler i magen. Det er lenge siden jeg har hatt en valp i huset. Vel fremme møtte jeg både to- og firbeinte igjen -veldig hyggelig. Valpene hadde vokst mye siden sist, og de var like herlige:-)

Bissie og jeg gjorde oss etterhvert klare for hjemturen. Det er ikke enkelt å plutselig være "aleine" i den store verden. Da vi kom på flyplassen og satte oss til å vente så tuslet hun litt rundt. Det å ha på seg halsbånd og koppel var en ny opplevelse, men hun taklet det helt fint. Da vi skulle gå ombord satte jeg henne i reisevesken som vi hadde fått låne av Siri (takk:-)) Hun peip litt i starten, og jeg satt med henne og veska på fanget. Da vi gjorde oss klare til å ta av satte jeg henne på gulvet, og utrolig nok - hun sovnet(!!!) før take off, og sov helt til vi hadde landet på Torp. Det gikk jo helt strålende:-)

Vi ble hentet på flyplassen og ble med hjem for å vise henne frem til Arja og Atay (og selvfølgelig de tobeinte... hehe) Begge blondinene overså henne totalt, og ville bare ha kos. Etterhvert fant de ut at det kunne være greit å sjekke henne litt ut, og hun tødde også opp. Blondinene mente at leka som Bissie fikk på flyplassen, nå var deres!! Arja sprang rundt på kjøkkenet med leka i munnen, og Bissie hengende etter med tennene festet i den ene enden. Atay var derimot ikke like ivrig på å ha en valp hengende i en leke som HUN hadde i munnen, så da løftet leppene seg, og Bissie rygget unna:-) Alt i alt så gikk det veldig fint med det første møtet.Vi kjørte så hjem og Bissie sov søtt i reiseveska på passasjersetet hele turen:-) Vel hjemme sjekket hun ut leiligheten, og tok så en høneblund på fanget mitt mens maten ble klar. Hun spiste opp nesten hele porsjonen sin. Flink jente:-)


Her sover hun søtt i sofakroken *kremt*. Første gang jeg har en hund under 8 år i sofaen, men en gang må jo være den første...Nå har hun på nytt sloknet ved siden av meg, og hun er utrolig nydelig der hun ligger:-)


I morgen skal vi en liten tur ned i hundeklubben, og Bissie får nok av folk å hilse på:-)

Et lite bilde til av henne sammen med den nye leka hennes.

Beklager kvaliteten på mobil-bildene, men skal prøve å få brukt speilreflekskameraet litt også etterhvert.Det jeg er litt spent på nu er hvor hun kommer til å sove i natt... hehe
Velkommen til flokken vår Jacklaine's Bissie Buttercup:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar