mandag 25. mai 2009

Frustrasjoner!!!

Da er helgen over for denne gang, og en ny uke venter oss:-)

Siba var så heldig å få seg et nytt permanent hjem på lørdagen. Så da er hun kommet seg videre i verden. Det er jo egentlig helt supert at det skjedde så pass fort. Hun finner seg nok godt til rette i den nye familien. Det er blitt litt tomt etter hun dro... Utrolig nok, tatt i betraktning hvor hyperaktiv Bissie er... hehe men man binder seg jo fort til disse firbeinte, og Siba er en utrolig sjarmerende og herlig valp:-)

Prøver å få Bissie til å skjønne at det er andre atferder enn kontakt som belønnes med klikker... hehe og i dag skal vi trene med musematte så får vi se hvordan det går! Moro:-)

Dugnaden i agilitygruppa var det jo som jeg forventet stormende oppmøte på:-s Av ca. 20-25 ekvipasjer så kom fire stykker, og tusen takk til dere som møtte opp:-) Siden det var mye på lista vår, og få mennesker som møtte så bruker vi en del av treningene fremover på å få unnagjort resten tenker jeg... Skjønner virkelig ikke at folk er villige til å bruke 30 minutter av treningen i flere uker i stedenfor å sette av en enslig og ussel lørdags formiddag. Tror virkelig folk at hinderne vasker, limer, spikrer og skrur seg selv?!? og malingen bare "daler" ned over containeren og sprer seg som et tynt pent lag i løpet av natten?!? Greit at folk liker best å trene, men lurer på hva de gjør den dagen hinderne er så forfalne at vi ikke kan bruke dem? Bytte til en klubb med "nye" og "blanke" hindre? Nei, det var nok frustrasjon over dugnaden for denne gang... Til tirsdagen på trening skal hopphinder og pinner vaskes, så ta med bøtte og klut:-)

Ha en fortryllende mandag, det skal vi;-)

3 kommentarer:

 1. Jeg skulle gjerne vært der på dugnaden, men måtte på jobb, dessverre. Skjønner veldig godt frustrasjonen din forøvrig. Sees til torsdag :)

  SvarSlett
 2. Fine bilder Lene, og koselig å lese litt om dagliglivets små hendelser.
  Hilsen Monica & Frank

  SvarSlett
 3. Dette er for dårlig altså, nesten 2 måneder uten oppdtering og så med ny voffs

  SvarSlett