tirsdag 7. april 2009

12-ukers kontroll...

I dag har lille nurket vært til 12-ukers kontroll hos dyrlegen. Hun var kjempeflink, og fikk sjekket både tenner, ører og resten av kroppen. Hun ble lyttet på, og til slutt kom den "skumle" sprøyta... hehe Tror nok jeg var mer bekymret for den enn det hun var. Hun var nemmelig travelt opptatt med å spise godbiter fra min hånd da stikket kom. Alt i alt ble det en positiv opplevelse for henne:-)

Blir ikke helt klok på disse sprøytene som valpene får. Noen får jo beskjed om å holde de unna andre hunder et par uker, og noen får beskjed om at det trenger de ikke ta hensyn til i det hele tatt. Bissie skulle visst holde seg unna i ca. en uke for hennes egen del... ikke for de andres.

Hun sa noe intressant i forhold til ormekur også. Hun mente at valper trenger ormekur veldig ofte i forhold til at de kan ha dårligere imunforsvar. Voksne hunder derimot mente hun kun skulle ha ormekur annet hvert år!?! Hun mente at når folk ga to ganger i året, så var det alt for mye. Eldre hunder deriomot mente hun at burde få oftere. Denne informasjonen var helt ny for meg, og er egentlig litt nyskjerrig på om dette er noe flere dyrleger mener, eller om hun er litt kontroversiell i dette synet.

Resten av kvelden blir stille og rolig. Nurket koser seg med et stor margbein.. hehe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar