lørdag 4. april 2009

Agilityhelg!!

Denne helgen er preget av agility for min del. Avholder del to av agility unghundkurset, og det er kjempeartig. Det var fem ekvipasjer på forrige kurshelg for en måned siden, og alle fem møtte opp i dag også. Da regner jeg med de også synes det er gøy:-)

I dag var det kontakt og føringstrening i Kilen. Det er utrolig mye man kan trene på uten å bruke hinderne. Baktanken med kurset er at førerne skal se at man kan begynne å trene tidlig selv om grensen for å trene agility er et år. Ønsker å få dem så tidlig som mulig slik at hundene og ikke minst eierne blir vant til å trene føring, og blir mer bevisst på hvordan de bruker kroppen og armene. Her kjører vi også høyreføring fra første stund, og de er blitt veldig flinke:-)

Bissie lå i bilen under kurset i kveld, men kom inn i hytta på slutten. Hun fikk da leke litt med en av hundene på kurset. I natt har hun vært med på jobben i pakkeriet, og lært seg til å bli kjent med lydene der. Har tenkt at hun skal være med inn i hallen i morgen under kurset og ligge i buret sitt, også skal jeg trene litt med henne etter kurset.

Tok noen morsomme bilder av henne i sta, men er litt for trøtt til å legge de inn på pc'n nu, så får ta de i morra... Nå skal vi finne senga her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar